Blog

Om verder te komen in het leven als mens en als ondernemer is het fijn wanneer de experts hun kennis met je willen delen.

 

Wij hebben zulke experts gevonden voor je!

Ze zijn van alle markten thuis, zoals SEO, Pinterest, Instagram, Teksten, Fotografie, Coaching, Mindset.....

 

Heb jij als lezer interesse in andere facetten van het ondernemerschap en het leven, laat het ons weten. Dan gaan wij op zoek naar de juiste expert over dat interessegebied.

 

Met trots presenteren we jou onze EXPERTS!!!!!

En net als wij, zijn onze experts zeer bereid om je verder op weg te helpen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Suzanne Boers - coach creatievelingen

 

Hello! Even voorstellen, ik ben Suzanne, 31 jaar en woon met mijn man, zoontje en 2 katten in Ridderkerk. Ik hou van wandelen, chocolade, spelletjes spelen, handlettering en films kijken. Zelf ben ik (trouw)fotograaf en dat combineer ik met coaching aan creatieve ondernemers. Ik help je op het gebied van focus, vertrouwen en strategie.

 

Meer weten over mij of mijn trajecten? Check www.suzanneboers.nl 

Blogs van Suzanne

Je weg in ondernemersland vinden

Creatief zijn is natuurlijk onwijs tof, maar misschien wil je wel meer. Bijvoorbeeld je product, of dienst verkopen. Maar hoe dan? Want er zijn zo veel mensen die fotograferen, kaarten maken, cadeautjes verkopen.

Lees meer »

Judith Bleeker - systeemcoach

Ik ben Judith Bleeker, 37 jaar en ik ben gek op de lente. Ik kan enorm genieten van de natuur, hoe zij alles heeft georganiseerd zonder zich te haasten. Voor mij is dit een mooi metafoor. Met rust, de juiste voeding, licht en liefde komt alles tot bloei waardoor er uiteindelijk een enorme kracht ontstaat, namelijk zuurstof waar wij niet zonder kunnen.

Dit geldt ook voor ons zelf, door met aandacht voor je eigen welzijn jezelf te ontwikkelen zal jij ontpoppen en in je kracht komen te staan. Jijzelf en je naasten zullen daar enorm van mogen genieten.

 

Ik ben mama van 2 jonge kindjes en ik woon in Spanbroek. Van oorsprong ben ik verpleegkundige en nu docent verpleegkunde. Ik wil altijd voor iedereen zorgen waardoor ik soms wat minder goed voor mezelf zorg. Toen ik kinderen kreeg besefte ik dat zij van mij het verkeerde voorbeeld kregen dus ben ik beter voor mezelf gaan zorgen. Wat de ene dag beter lukt dan de andere.

Ik ben ook zelfstandig ondernemer. Tijdens workshops laat ik andere ondernemers, door middel van creatieve werkvormen, ontdekken wat hen uniek maakt, hun missie is en welke waarden zij daarin belangrijk vinden. 

 

Meer info over mijn workshops is te vinden op www.judithbleeker.nl 

 

Blogs van Judith

Maaike van Kuik - Mashtag - Business tips

Kennismaken met Mashtag

 

Mijn naam is Maaike van Kuik, geboren in 1979 in Maarssen. Ik ben een wandelende ideeënfabriek met een passie voor creatieve oplossingen.


Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer in de creatieve sector. Ik zette mijn eerste bedrijf Mashtag op en organiseerde grote evenementen in samenwerking met diverse partijen. Vanuit de workshops studio heb ik gedurende een aantal jaren een giga netwerk opgezet van creatieve ondernemers die deelnamen aan mijn events en festivals door het hele land.


Ik heb veel ervaring met het opzetten van diverse ondernemingen, groot en klein, die  vaak vanuit het niets ontstonden, zonder grote investeringen. Mijn kennis van en feeling voor trends in combinatie met mijn slogan 'van niets kun je altijd iets maken' maakten mijn stijl van werken succesvol en trefzeker. Ik ben iemand die van aanpakken weet en graag met beide benen op de grond zaken doet . Bij mij dus geen langlopende trainingen of wekenlang vergaderen voor aanvang van een project.

Wel krijg je zinvol één op één advies , hands-on hulp of een serie tips en kun je daarna weer zelf aan de bak met hetgeen jij het liefste doet.


Ik ben niet bang voor chaos, noch voor grote of hele kleine projecten. Juist de diversiteit in aanvragen en probleemstellingen maken dat ik creatief scherp word en altijd een oplossing zie.

 

Wil je weten of ik iets kan betekenen voor je? Mail of bel me dan . Zo kunnen we samen

kijken of we een klik hebben en ik jou verder kan helpen in je creatieve  bedrijf.

 

https://www.mashtag.nl/m-agency-blog/

 

Blogs van Maaike

Klant profiel maken

Heb jij wel eens een klantprofiel gemaakt?Wie koopt er nu jouw product en op wie richt jij je marketing?Nog te vaak kom ik ondernemers tegen die een geweldig product hebben maar zich niet realiseren opwie ze nu mikken. 

Lees meer »

Astrid van den Maagdenberg - SEO specialist

Wat leuk dat je interesse hebt in SEO!

Ik ben Astrid, de drijvende kracht achter Online Octopus. Na 25 jaar werkervaring in heel uiteenlopende functies, van excursiegids op Kos, Griekenland tot administratieve customer service hulp, besloot ik in 2020 als freelancer te beginnen.

Ja, heel spannend net voor de allereerste lockdown. Niemand had dat zien aankomen…

Aanvankelijk wilde ik mijn administratieve capaciteiten aanbieden als virtueel assistent. Maar al snel raakte ik geboeid door de wondere wereld van de SEO.

Ik volgde intussen een heel gamma aan cursussen want SEO heeft invloed op je hele online aanwezigheid en ben steeds bezig mezelf te verbeteren.

Veel websites verdwijnen tussen de mazen van het wereldwijde spiderweb en Google laat ze links liggen. Zo jammer, al die websites waar tijd, energie en geld in gestoken is en waar geen resultaten mee behaald worden. De tijd dat enkel het hebben van een website voldoende was is al lang voltooid verleden tijd.

Daarom besloot ik mijn diensten aan te bieden als SEO specialist om kleine ondernemingen te helpen beter vindbaar te worden. Dat doe ik door SEO audits uit te voeren, websites (WP en WIX) te optimaliseren en SEO proof content te schrijven (productomschrijvingen voor webshops, website pagina’s en blogs). Ook bied ik SEO advies aan.

Als ik niet aan het studeren ben, hou ik ervan te lezen, schrijven, fotograferen en sinds Covid aquarellen.

Ik ben helemaal weg van Griekenland, waar ik de octopus voor de eerste keer leerde kennen, en probeer zo veel mogelijk tijd daar door te brengen als digital nomad.

 

Voor meer informatie over SEO kan je terecht op mijn website: www.onlineoctopus.net

 

Blogs van Astrid