Welkom bij het halloweenfestival!

Voorzichtig komen er weer markten in onze agenda's, maar helaas gaan er ook veel niet door. Gelukkig kun je tijdens het online Halloweenfestival, met het gemak van je computer heerlijk shoppen. zodat je huis en jezelf klaar zijn voor een feestje.

 

Koop een hanger, superleuke gehaakte Halloweencreaties of een handwerkpakket om er helemaal bij te horen dit jaar. Ben je geen Halloweenfan, onze kraamhouders hebben vast op hun andere webpagina's nog meer leuke items voor je klaar staan. 

Want, zeg nou zelf, handgemaakte items zijn toch zoveel mooier, leuker en persoonlijker om te maken, te geven en te krijgen?! Handgemaakt staat voor liefde, persoonlijk, uniek en net niet perfect.

 

Deze handgemaakte cadeaus staan klaar op de stands van de het Halloweenfestival.

Hét Halloweenfestival van Ik kies handgemaakt! De digitale deuren zijn geopend van 23 tot en met 31 oktober 2021.

 

Naast de handgemaakte cadeaus staan er ook gratis workshops voor je klaar om te volgen. Dat kan met jouw eigen materialen, in jouw eigen tempo en aan je eigen keukentafel. Ga je voor gemak; dan bestel je het bijbehorende DIY pakket, boordevol materialen bij jou thuis bezorgd.

 

Hier vind je alle deelnemers met hun uitgelichte items.

Maar ze hebben meer in huis!

Klik op de button met "meer van deze ontwerper"

om kennis te maken en de rest van de producten te bekijken.

 

Je kunt vanuit elke stand gemakkelijk doorlopen naar de volgende, door onder aan de pagina's op de knoppen VORIGE of VOLGENDE te klikken.

 

Veel plezier!