fensi beads & bijoux

FEnsi beads & bijoux

Hoi, ik ben Fenneke, de trotse eigenaar van FENSI Beads & Bijoux.
Opgroeiend in een creatief gezin, was er altijd wel iets te knutselen. Van niets 'iets' maken is gewoon heel leuk om te doen en nu met mijn eigen gezin is er wat dat betreft niets veranderd.
Sieraden maken begon al op jonge leeftijd, maar pas na mijn 30e is het echt mijn passie geworden. Vooraf weet ik nooit wat ik ga maken en dat vind ik juist zo leuk. Geen ontwerp, geen vast kleurenschema, gewoon een uurtje door mijn inmiddels zeer uitgebreide kralen verzameling rommelen, muziekje erbij en mijn creativiteit de vrije loop laten. Soms ben ik wel uren bezig met één oorbel! Heerlijk!

Brass oorbellen Fuchsia Love

Bohochic oorbellen Rosaline 

Bohochic oorbellen Amber gold 

Brass oorbellen Mermaid Love

BIJOUX BOUTIQUE

Sinds april 2021 heb ik van sieraden maken en kralen verzamelen officieel mijn beroep gemaakt. De merknaam FENSI is een combinatie van mijn naam Fenneke en van mijn dochter Sienna. Het leuke van de naam vinden wij dat het klinkt als de Engelse "fancy", wat natuurlijk erg toepasselijk is op sieraden.
In de Bijoux Boutique vind je handgemaakte sieraden. Kenmerkend voor de FENSI stijl is het gebruik van raw brass, diverse wire-wrapping technieken, hoogwaardige kralen en vooral het niet een duizend-in-één modelletje zijn.
Er is ook een speciale kinder sieradenlijn: de FENSI Kids. Leuke, kleurrijke sieraden met elementen waar kinderen van houden, zoals unicorns, zeemeerminnen en regenbogen.

Cirkel fringes turquoise

Flowers aqua blue

Flowers marine blue

Wire wrap oorbellen petrol bedels

SUPERLEUKE FENSI KORTING!

Zie je iets leuks in de shop?
Gebruik dan de code: MAMA en krijg 15% korting op je bestelling!
De code is geldig gedurende de online Moederdagfestival en mag ook gedeeld worden aan andere sieraden liefhebbers.

Shades of twilight oorbellen

Shades of sunset oorbellen

Shades of moonlight oorbellen

Shades of mermaid oorbellen

Voor sieraadonderdelen kun je ook terecht bij de beads boutique

Vind je het leuk om zelf sieraden te maken? In de Beads Boutique verkoop ik allerlei kralen, bedels en onderdelen zodat je zelf prachtige creaties kunt maken.
De kortingscode: MAMA is ook geldig op de artikelen in de Beads Boutique en SALE.