Tijd voor een workshop

Tijd voor een workshop

 

Hoi, ik ben Regina, getrouwd en moeder van twee zoons.

Creatief in hart en nieren, met mijn DIY pakketten wil ik een ieder het fijne gevoel van knutselen laten ervaren.

Met de stap-voor-stap tutorials, die je als QR-code in de DIY pakketten vindt, kan je direct aan de slag.

DIY box

Moederdag

DIY box

Lente

DIY pakket

Paaskonijn in de pot

DIY pakket

String art dieren

DIY pakket 

Vlinderring met droogbloemen

Tijd voor een workshop

-DIY pakketten-

 

Met TIJD VOOR…een workshop hoef jij je nooit te vervelen.

Thuispakket + online instructies = DIY

 

Zelf kiezen wat je wilt maken en wanneer. Met de DIY-pakketten van TIJD VOOR…een workshop ben jij baas over eigen knutselproject. Nadat jij het DIY-pakket naar keuze hebt besteld, ontvang je de complete set binnen enkele dagen thuis per post. En dan kan het echte werk beginnen: spullen klaarleggen, instructievideo erbij en… knutselen maar!

De webshop barst van de creatieve doe-het-zelfpakketten om binnen no-time met jouw eigengemaakte creatie te pronken. Dat mag je natuurlijk in je eentje doen, maar samen fröbelen met de kids, vrienden of je partner is minstens zo leuk. Ja, ook als je geen doorgewinterde fröbelaar bent. Met twee linkerhanden kom je er ook.

Het is simpel. Je bestelt het DIY-pakket naar keuze en zit binnen een paar dagen knutselend aan jouw eigen keukentafel of bureau.

Van elk DIY-pakket in de webshop vind je de instructie tutorial door de QR code te scannen, die je in jouw pakket vindt. Handig! Wanneer je twijfel of je het kunstwerk ondersteboven of achterstevoren houdt. Geen tik op de vingers, wel relaxte aanwijzingen.


TIJD VOOR…een workshop maakt knutselen leuk en makkelijk voor iedereen, van jong tot oud. En weet je waarom? Omdat knutselen gewoon het allerleukste is wat je zelf thuis kunt doen!

DIY pakket

Gerbera 3D

DIY pakket

Geur&Bad

DIY pakket

Regenboog Rits armband

DIY pakket

Halsketting Macramé

Tijd voor een workshop

-creatieve workshops op locatie-

 

Ben jij nou bij uitstek een persoon, die juist NIET in haar eentje wilt zitten knutselen met een tutorial op de laptop?! Dan is er goed nieuws voor jou!

De creatieve workshops op locatie van Tijd voor een workshop zitten barstensvol gezelligheid, fun, een lekker glaasje drinken en een hapje eten en natuurlijk de gezelschap van een leuke groep mensen.

Nu mag dat nog even niet, maar je kan je wel alvast aanmelden!

Zodat jij iets hebt om naar uit te kijken en op te verheugen.

 

Kom je gezellig samen creatief zijn?