Tijd voor een workshop

Tijd voor een workshop

Ooit was ik een klein meisje, opgegroeid in een groot gezin met twee arbeiders als ouders ………“Ik ga het compleet anders doen dan jullie”…… Met hard werken de HAVO gehaald ….. Uiteindelijk in de zorg …….. burn out ….. Wat is mijn passie?.... hoofd leeg …… jouw eigen tijd en ruimte ….. TIJD VOOR…

 

DIY pakket

Sint snackplank

DIY pakket

Sleutelhanger touw paardje

DIY pakket

Sinthuisjes

DIY pakket

Sfeerhuisjes

DIY pakket

Sint strijkkralen

DIY pakket

Aftelzakjes tot pakjesavond

Diy pakketten

Met TIJD VOOR…een workshop hoef jij je nooit te vervelen.

Thuispakket + online instructies = DIY

Zelf kiezen wat je wilt maken en wanneer. Met de kant-en-klare DIY-pakketten van TIJD VOOR…een workshop ben jij baas over eigen knutselproject. Nadat jij het DIY-pakket naar keuze hebt besteld, ontvang je de complete set binnen enkele dagen thuis per post. En dan kan het echte werk beginnen: spullen klaarleggen, instructievideo erbij en… knutselen maar!

Word ook een fröbelheld

De webshop barst van de creatieve doe-het-zelfpakketten om binnen no-time met jouw eigengemaakte creatie te pronken. Dat mag je natuurlijk in je eentje doen, maar samen fröbelen met de kids, vrienden of je partner is minstens zo leuk. Ja, ook als je geen doorgewinterde fröbelaar bent. Met twee linkerhanden kom je er ook.

Zelf kiezen

Het is simpel. Je bestelt het DIY-pakket naar keuze en zit binnen een paar dagen knutselend aan jouw eigen keukentafel of bureau. De instructies van alle DIY’s staan online als video klaar en zijn super makkelijk te volgen. Ruimte voor eigen inbreng en planning (de pauzeknop kan altijd even aan) is er natuurlijk ook.

Want hé: knutselen moet wel leuk blijven.

Bij jou in de brievenbus

Het eerste goede nieuws: je krijgt je bestelling binnen enkele dagen netjes in je brievenbus bezorgd. Gemakkelijk en snel. Je hoeft dus niet lang te wachten om lekker aan de slag te gaan.

Online juf

Van elk DIY-pakket in de webshop vind je de instructievideo door de QR code te scannen, die je in jouw pakket vindt. Handig! Twijfel je of je het kunstwerk ondersteboven of achterstevoren houdt? Bekijk de video’s met voor iedere DIY de stap-voor-stap methode van jouw knutselproject uitgelegd. Geen tik op de vingers, wel relaxte aanwijzingen.


TIJD VOOR…een workshop maakt knutselen leuk en makkelijk voor iedereen, van jong tot oud. En weet je waarom? Omdat knutselen gewoon het allerleukste is wat je zelf thuis kunt doen!

Veel creativiteit en plezier gewenst.

 

Dromenvangers

Macramé plantenhangers

Macramé ringen

Macramé wandkleden

Handmade serie

Naast de DIY pakketten, waarmee jezelf aan de slag gaat, zijn er ook handgemaakte creaties, de Handmade serie.

In deze creaties heb ik mijn hart en ziel gelegd en er is geen één hetzelfde!

Leuk om cadeau te doen of lekker om jezelf te verwennen! Wil jij wat anders of met andere kleuren gemaakt zien? Dan maak ik de creatie, die jij voor ogen hebt, op bestelling!

Stuur me daarvoor een mail naar info@tijdvooreenworkshop.nl met daarin je wensen. Zit er wel precies de juiste dromenvanger, ring, plantenhanger of wandkleed tussen? Bestel hem dan in de webshop!

 

Creatieve workshops op locatie

Een fijn moeder-dochter moment of juist iets creatiefs doen met je vriendinnen. Een leuke workshop als onderdeel van een vrijgezellenfeest of kinderfeest of een creatieve uitlaatklep voor tijdens de babyshower. Dat kan allemaal met de workshops op locatie

Je bent een dagdeel heerlijk creatief bezig op de locatie van jouw keuze! Gewoon bij jou in de achtertuin of een door jou geselecteerde locatie. Ik kom naar je toe en heb alle materialen bij me.

Wil je geen troep in je huis, dan mag je ook gezellig met jouw gezelschap in mijn achtertuin komen zitten in Alkmaar. Daar staat altijd een welkomsdrankje voor je klaar!

Heb je iets te vieren?

Dan is het HIGH WINE arrangement een leuke toevoeging van je workshop. Voor €15,- p.p extra krijg je heerlijke wijnen (rood, rosé en wit) voorgeschoteld met een ruim assortiment van hapjes. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

Hopelijk mag ik jou en jouw groep snel welkom heten.