Hoe werkt het?

Welkom op het leukste en gezelligste platform voor handgemaakte spullen!

 

Het platform waar kopers en verkopers samen komen. Waar de kopers op zoek kunnen gaan naar prachtige unieke cadeaus. En de verkopers hun prachtige handgemaakte items kunnen verkopen zonder dat ze het wat kost.

Waar we de gezelligste online festivals organiseren met elk zijn eigen unieke thema. De plek waar de verkoper nog meer unieke items kan verkopen en waar de koper makkelijk unieke cadeaus kan vinden bij elk thema!

Ik kies handgemaakt is er voor iedereen! Met unieke producten en allemaal handgemaakt.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Als bezoeker en koper

Ben jij op zoek naar unieke accessoires?

Een uniek item in huis wat niemand anders heeft?

Of houdt je totaal niet van massa producten?

 

Dan ben je bij ons op het goede adres!

 

Op het platform van ik kies handgemaakt zijn alle creatieve makers verzameld en is alles handgemaakt door de makers.  Wij, als platform, krijgen geen commissie over de verkochte producten. Je bestelt rechtstreeks bij de maker. Elke maker heeft zijn/haar eigen pagina met de producten en ze stellen zich ook aan je voor.

Zoek je iets speciaals en staat het er niet bij? Met iedere maker kan je makkelijk contact leggen door te drukken op de social knoppen of door een kijkje te nemen op de website van de maker. Sommige hebben een bestelformulier waar je een speciale aanvraag kunt doen. Ga naar de makers!

 

Kan je toch nog niet vinden wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op en dan kunnen wij je koppelen aan een maker die het beste bij je past!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Wil je op de hoogte blijven van de leukste acties, festivals of de nieuwste producten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

als creatieve ondernemer en verkoper

Ben jij op zoek naar een plek waar jij jouw unieke items kan verkopen?

Zoek dan niet verder. Op het platform van ik kies gemaakt krijgt jij jouw eigen plekje op de site. En dat kan al helemaal gratis!

Heb je wat meer budget? Kijk dan even tussen onze abonnementen!

 

Wij hebben voor ieder budget iets leuks! Hoe groter jouw budget hoe meer items je kunt plaatsen. Extra aandacht op onze socials, vermelding in de nieuwsbrief of een plekje op onze homepagina!

Dus hoe groter het abonnement, hoe meer zendtijd je krijgt op ons platform en in onze socials.

 

Wil je niet direct vastzitten aan een abonnement?

Kijk dan eens of een plekje tijdens één van onze festivals wat voor je is. Hier kan je ook aan meedoen, zonder dat je lid bent van onze family.

 

Handgemaakte producten zijn uniek en daarom zetten wij ons graag in om jou meer in de kijker te zetten! Maar daar hebben wij wel jouw hulp bij nodig! Dus schrijf je in, maak de mooiste foto’s van jouw items en vertel het voort! Samen maken wij ik kies handgemaakt tot het leukste en gezelligste platform voor handgemaakt!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *