Design cadeau & zo

Je wilt iets bijzonders geven. Iets onvergetelijks. Daarom ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau. Iets wat een lach tovert op het gezicht van de ontvanger. Een geschenk dat precies de juiste snaar raakt en bovendien jaren meegaat.

Design Cadeau & Zo maakt kwalitatieve cadeautjes op maat voor een prijs waar je blij van wordt. Een custom cadeautje begint al vanaf slechts € 1,95!

Onderzetters rond - set 6 stuks

Borrelplank

Wijnglas

Levenslange passie

Al sinds ik mij kan heugen ben ik creatief bezig. Ik begon als dreumes, zoals bijna elk kind, met knutselen en kleurplaten. Op latere leeftijd begon mijn creativiteit serieuzere vormen aan te nemen. Eerst maakte ik persoonlijke borrelplanken voor vrienden en kennissen, maar deze klantenkring breidde zich al snel uit. Daarom besloot ik er meer mee te doen. Deze levenslange passie is nu uitgegroeid tot Design Cadeau & Zo.

 

Pollepel

Sleutelhangers

Naambordje

Drie simpele stappen

Iets unieks geven, geeft een heerlijk gevoel. Daarnaast is het veel makkelijker dan zelf winkels afstruinen. Bespaar jezelf de moeite en ga voor een cadeau van Design Cadeau & Zo. In drie simpele stappen heb jij al een onvergetelijk geschenk:


Stap 1 Ga naar de shop en kies een product.

Stap 2 Maak het persoonlijk door een tekst en/of afbeelding toe te voegen.

Stap 3 Reken af en ontvang binnen 2 – 4 dagen jouw cadeau!

Weet je nog niet helemaal welk cadeau perfect is voor jou?

Plan dan een cadeau-brainstorm in en ontdek alle mogelijkheden die er zijn!