dutabi candles

Hoi! Mijn naam is Zeena en ik maak zelf (geur)kaarsen met een verborgen tekst erin.

Ik vond het altijd heerlijk om een geurkaars naast me op tafel te zetten wanneer ik bezig ben met werk of studeren, voor de geur maar ook om het sfeertje te creëren. Daarbij vond ik het altijd wel een goed idee om kaarsen te geven als cadeau aan iemand, maar het mistte toch wat in mijn ogen.

Daarom heb ik een manier bedacht om iemand een gepersonaliseerd bericht mee te geven in de kaars. Het behoudt het idee van de geurkaars en dan is de tekst die erbij komt een leuke bijkomstigheid!

I love you

I miss you

Happy birthday

heerlijke geur en een liefdevol bericht

Deze kaarsen bevatten letterkralen die tevoorschijn komen wanneer het bovenste laagje, van de kaars wegsmelt. Dit gebeurt in circa 1-2 uur. Het bovenste laagje bevat een gekleurde hart. Je kan er ook voor kiezen om dit weg te laten, dan is er alleen een wit laagje aan de bovenkant te zien ^_^

Daarnaast heeft de kaars een frisse vanillegeur. Het is dus niet alleen maar een kaars met een verborgen tekst erin, maar je kan na het tevoorschijn komen van de tekst ook tot 24 uur genieten van de (geur)kaars.

De kaarsen zijn vegan, dierproefvrij en gemaakt van natuurlijke sojawas. Het is gemaakt in een glas, die je na gebruik ook kan reinigen en kan hergebruiken.

 

Dus helemaal milieuvriendelijk en duurzaam!

 

Custom message

Thank you

Dream big