Glass and more

Mijn naam is Esther, ik woon samen met man en kinderen in Zwijndrecht.  Mijn leven speelt zich grotendeels af in Dordrecht. 

Glass and More is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby.  Toen ik steeds meer werd gevonden op internet en op markten ben ik in november 2018 naar de KVK gestapt om het te laten registreren. 

 

hanger in warme tinten

rode hanger met oorbellen

paracord armbanden

Epoxy sieraden

Atelier

In mijn atelier in Dordrecht maak ik allerlei cadeautjes van glas. Vaak in opdracht om iets speciaals te kunnen geven.  

Sieraden die bij je favoriete outfit passen, een mooi glaswerk voor aan de muur of herinneringsglas.

Mocht het niet mogelijk zijn in glas, maak ik ook gebruik van epoxy. 

Veel van de verkopen zijn op maat gemaakte sieraden of glaswerken. Het is zo geweldig om van je hobby je werk te maken. En je maakt er ook nog eens mensen mee blij, dat is in deze tijd zeker iets om naar toe te werken. Ik ben erg trots op mijn dichtbundel, Hemeltranen, gedichten over verlies, liefde en gemis. Op de omslag staat een collage gemaakt naar een foto van mijn ouders. Het blijft een groot gemis, dat je ze niet meer kunt bellen om iets leuks te vertellen...

 

Grass and More

Epoxy in zilver

Herinneringsglas

Corona

Door Corona zijn veel dingen niet meer zelfspreken geworden, zoals een bezoekje in het atelier. Maar voor afhalen doe ik graag de deur open voor je. Woon je in de omgeving Dordrecht/Zwijndrecht dan komt de bezorgdienst de bestelling bezorgen. Het wordt sowieso feestelijk ingepakt dus het zou ook rechtstreeks naar de ontvanger kunnen.

 

Neem een kijkje op de website en mocht je vragen hebben, stuur dan even een berichtje.

atelier tersteeghe

Sinds 1 augustus heb ik een prachtig atelier/winkel in het centrum van Dordrecht. Aan de Steegoversloot kun bij Atelier TerSteeghe planken huren om daar je handgemaakte creaties uitstallen voor verkoop. Neem een kijkje op www.atelierTerSteeghe.nl om daar meer informatie te vinden.