Over ons

2020/2021 was het jaar dat Corona roet in het eten gooide en waardoor heel veel festivals niet live door konden gaan. Dat vonden wij zo jammer dat er na wat brainstormen het online Halloween festival ontstond. Maar daar kon het toch niet bij blijven? En zo ontstond het platform ik kies handgemaakt met verschillende festivals het hele jaar door. Wij zetten ons in om meer aandacht te krijgen voor handgemaakt. Want zeg nou zelf wie wil er nou niet met liefde gemaakte spullen in huis?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Wie zijn de dames achter Ik kies Handgemaakt?

Ik ben Regina, getrouwd en moeder van 2 jongens. Ik ben operatie assistent in het dagelijks leven, daarnaast hebben mijn man en ik een eigen supermarkt en in de avonduren ben ik heerlijk aan het fröbelen, knutselen en macrameeën voor mijn eigen bedrijf Tijd voor een workshop.

Dit allemaal combineer ik met het mooie platform Ik kies handgemaakt. Ik vind het belangrijk dat handgemaakte producten in de picture staan en de makers erachter. Er gaan zulke mooie verhalen schuil achter deze producten. Die zijn het waard om gezien en gehoord te worden.

Ik kies handgemaakt. En jij?

Ik ben Karin Bakker van Karin@Work4You en ik mag de teksten schrijven van de social media.

Samen met mijn 3 kids en hond Luna woon ik in het mooie Twente. In mijn vrije tijd haak ik graag, lees ik een boek of ga ik lekker met mijn kids naar buiten.
Na 10 jaar gastouder was het tijd voor iets nieuws. Nu mijn kids groter werden vond ik dat het tijd was voor mezelf. En laat ik stiekem zeggen (net zoals heel veel mama’s) tijd voor mezelf is niet iets waar ik heel snel voor kies.


Maar wat ging ik dan doen? Ik had er nog geen idee van. 
Met veel enthousiasme ben ik met de opleiding VA begonnen en is Karin@Work4You geboren .


Als er ooit iets is waar ik jou mee kan helpen, laat het vooral weten .

Mijn naam is Esther, getrouwd en moeder van tweelingdochters. Creativiteit slingert door mijn gezin en familie. Mijn passie zijn woorden en glas. Naast poëzie maak ik sieraden van glas, herinneringsglas en mooi ingelijst glaswerk voor aan de muur. Ik kies voor unieke en zelfgemaakte creaties waarvan ik weet dat ze met liefde worden gemaakt. Kleine bedrijven waar de maker kiest voor unieke en zelfbedachte creaties. Geen, in bulk en met machines geproduceerd, maar met persoonlijke aandacht bedacht, gemaakt en ingepakt.

Het is waar, geloof me, dat als er iemand iets koopt, het hart van de maker een sprongetje maakt.

Ik kies Handgemaakt is een initiatief van:

 

Esther van Glass and More

Karin van Karin@Work4You

Regina van Tijd voor een Workshop