Caths Glas

Mijn naam is Cathelijne, ik ben 36 jaar oud en ik woon samen met mijn man en kinderen in Haarlem. 

Sinds juni 2020 heb ik mijn webshop CathsGlas en naast mijn gezin en baan in de zorg ben ik daar best druk mee. Veel bestellingen en omdat ik alles met de hand maak -vaak ook naar wens van de klant- gaat daar aardig wat tijd in zitten. Maar je hoort me niet klagen want ik vind het super leuk dat CathsGlas nu al zo goed loopt!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bij CathsGlas vind je glaskunst in alle vormen maten en prijsklassen. Cadeaus en woondecoraties, kindertekeningen uitgevoerd in glas, vogeltjes van een gerecycled glas -hopelijk binnenkort ook weer in workshopvorm in Haarlem- raamhangers, schalen, waxinelichthouders. 

 

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau, iets op naam of speciaal voor iemand gemaakt? Neem dan vooral een kijkje op mijn website en stuur me gerust een bericht, dan kijk ik wat ik voor je kan doen. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Raamhanger bloemen

Landschap in glas

Raamhanger zeemeermin

Noorderlicht hanger

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Naast dit alles vertaal ik kindertekeningen in glas. Glas in lood of (als de tekening veel details bevat) gefused glas. Hét perfecte cadeau voor opa en oma, vader- of moederdag of om die ene mooie tekening op een unieke manier te vereeuwigen. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

En wat ook leuk is (ik ga gewoon nog even door met deze zelfpromotie, daar is het hier immers wel te plek voor) is een raamhanger met naam als geboortecadeau!