tijd voor een workshop

Ooit was ik een klein meisje, opgegroeid in een groot gezin met twee arbeiders als ouders, een helpende in een verzorgingstehuis en een elektromonteur. Ze werkten keihard, maar toch moest elk dubbeltje twee keer omgedraaid worden om rond te komen. Ik zei altijd “Ik ga het compleet anders doen dan jullie”.

…in een burn out terecht gekomen. Een half jaar alleen maar zwarte dagen.

.....Zo begonnen de ideeën in mijn hoofd zekere vormen aan te nemen, door eerst af te rekenen met de demonen uit het verleden, om vervolgens te mogen dromen over mijn ideale leven!

Wat is mijn passie?

Dat is het bedrijf TIJD VOOR… geworden!

TIJD VOOR… staat in eerste instantie voor ontspanning door bezig te zijn in jouw eigen tijd en ruimte met de DIY pakketten. Daarnaast kan je ontspannen bezig zijn in een groep tijdens de workshops op locatie.

Lees mijn hele verhaal en mijn blogs op de website.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Altijd al creatief willen zijn?

Maar heb je geen tijd!?

Twee linkerhanden!?

Geen ideeën!?

Niet weten hoe je moet beginnen!?

 

“Heel herkenbaar”, zegt Isis. “Zo zat ik er ook in. Ik liep voornamelijk tegen de techniek aan. Ik zat vol met HOE vragen, waardoor het creatief zijn begon te frustreren. Gelukkig kwam ik de gratis creatieve challenge van Regina tegen en dat was zo’n verademing! Heerlijk rustig en relaxed legde ze stap voor stap uit hoe je het beste iets kan aanpakken. In drie avonden heb ik meer geleerd, dan in al die uren, die ik gespendeerd heb aan YouTube video’s.  En het leuke daarna is, dat ze dit dus ook doet met haar DIY pakketten. QR code scannen en die relaxte stem neemt je weer helemaal mee. Zalig!”

 

Deze gratis creatieve challenge gaat weer komen! Op 28, 29 & 30 juni 2021 gaan we weer van start! Tijd om weer hoofden vol rust te creëren door creatief met de handen bezig te zijn.

Tijdens de creatieve challenge dompelen we onszelf onder in het warme bad van creativiteit. In die 3 dagen krijg jij elke dag een stap-voor-stap tutorial in jouw mail en kan je al jouw vragen kwijt in de besloten FB groep, waar je in contact kan komen met de andere creatievelingen. Op de laatste dag word je nog verwend met een live webinar.

 

Ben je klaar om voor jezelf te kiezen?

Meld je dan aan voor de GRATIS creatieve challenge!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Met TIJD VOOR…een workshop hoef jij je nooit te vervelen.

Thuispakket + online instructies = DIY

Zelf kiezen wat je wilt maken en wanneer. Met de kant-en-klare DIY-pakketten van TIJD VOOR…een workshop ben jij baas over eigen knutselproject. Nadat jij het DIY-pakket naar keuze hebt besteld, ontvang je de complete set binnen enkele dagen thuis per post. En dan kan het echte werk beginnen: spullen klaarleggen, instructievideo erbij en… knutselen maar!

Word ook een fröbelheld

De webshop barst van de creatieve doe-het-zelfpakketten om binnen no-time met jouw eigengemaakte creatie te pronken. Dat mag je natuurlijk in je eentje doen, maar samen fröbelen met de kids, vrienden of je partner is minstens zo leuk. Ja, ook als je geen doorgewinterde fröbelaar bent. Met twee linkerhanden kom je er ook.

Zelf kiezen

Het is simpel. Je bestelt het DIY-pakket naar keuze en zit binnen een paar dagen knutselend aan jouw eigen keukentafel of bureau. Ruimte voor eigen inbreng en planning (de pauzeknop kan altijd even aan) is er natuurlijk ook. Want hé: knutselen moet wel leuk blijven.

Bij jou in de brievenbus

Het eerste goede nieuws: je krijgt je bestelling binnen enkele dagen netjes in je brievenbus bezorgd. Gemakkelijk en snel. Je hoeft dus niet lang te wachten om lekker aan de slag te gaan.

Online juf

Van elk DIY-pakket in de webshop vind je de instructievideo door de QR code te scannen, die je in jouw pakket vindt. Handig! Wanneer je twijfelt of je het kunstwerk ondersteboven of achterstevoren houdt. Geen tik op de vingers, wel relaxte aanwijzingen.


TIJD VOOR…een workshop maakt knutselen leuk en makkelijk voor iedereen, van jong tot oud. En weet je waarom? Omdat knutselen gewoon het allerleukste is wat je zelf thuis kunt doen!

Veel creativiteit en plezier gewenst.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DIY box Knus & Gezellig

DIY pakket Geur&Bad

DIY pakket Gerbera 3D

DIY pakket String art dieren