invulformulier DIAMANT abonnee

Wat leuk dat je abonnee wordt! 

Er zijn een aantal dingen die we moeten weten, zodat we jouw pagina helemaal in orde kunnen maken. Vul jouw gegevens in onderstaand formulier in, houdt hierbij rekening met de indeling van de pagina.

 

indeling DIAMANT abonnee pagina

foto's

Alle foto's dienen ingeleverd te worden in het formaat 300x300 px. Dit kan je doen door de foto's in canva.com te bewerken. Lukt dit niet, dan graag de foto's onbewerkt sturen. Deze mogen in een apart mailtje naar info@ikkieshandgemaakt.nl gestuurd worden. Zet in de bestandsnaam duidelijk om welk product het gaat en zorg ervoor dat de link naar dat product dezelfde naam heeft.

Je kiest zelf waar elke foto komt te staan, maar je hoeft niet elke plek te benutten. Wil jij bijvoorbeeld in de eerste rij maar twee foto's, dan vul je hier onder in het formulier alleen de fotoplekken, die jij bezet wilt zien.  

Er zijn 10 rijen die je kunt vullen met maximaal 5 foto's per rij. En op de laatste rij kunnen er 2 foto's. De eerste rij bestaat uit foto 1 t/m 5, waar foto 1 aan de linkerkant staat. De tweede rij bestaat uit foto 6 t/m 10, waar foto 5 aan de linkerkant staat enz.

 

Teksten

Je kunt in totaal 9 teksten kwijt op jouw pagina. Houdt er rekening mee dat de teksten over jezelf en jouw bedrijf bondig en makkelijk leesbaar zijn, klanten scannen de teksten en gaan pas lezen als ze getriggerd worden door de inhoud. Erg lange teksten zullen ze snel overheen scrollen.

De tekst over jouw producen of evenement is natuurlijk het hoogtepunt van jouw pagina en mag daarvoor ook wervelend en langer zijn. 

Als je er even niet uit komt, kun je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@ikkieshandgemaakt.nl.

links

We hebben de links van jouw social media accounts nodig. Hiermee linken we de social media knoppen, zodat bezoekers jou ook via deze kanalen kunnen volgen en liken. De link voor jouw website wordt uiteraard ook met een button gelinkt. Heb je een aparte link voor een inschrijfformulier voor jouw event? Dan zet je die ook in de kolom voor link naar website/inschrijfformulier.

Je kan ervoor kiezen om jouw foto's ook door te laten linken. Op het invulformulier vind je daarvoor de kolommen link naar foto 1 ect. Dit is niet verplicht.

 

Geef jouw links dezelfde naam als de foto's, zodat we de juiste link bij de juiste foto plaatsen.

 

Heb je geen website of betaalpagina om aan te linken? Dan maken wij een bestelformulier voor je, die we doorsturen naar jouw opgegeven emailadres. Hiermee kunnen de bezoekers hun wensen kenbaar bij jou maken. De verdere communicatie verloopt dan niet meer via ons.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

content

Zes keer tijdens dit abonnement (3 maanden) geven we jouw event of pagina aandacht op onze social media platformen (Instagram en Facebook). Hiervoor dien jij zelf content aan te dragen, want jij weet precies hoe je dat geschreven wilt hebben!  Geef in de opmerkingen aan als je een specifieke datum hebt wanneer deze content geplaatst dient te worden. Wij proberen daar uiteraard rekening mee te houden.

De content dient voorzien te zijn van eventuele hashtags. De afbeeldingen voor de content dienen aangeleverd te worden in 1080x1080 px (de grootte van een Instagram bericht, die gemaakt is in Canva.com). Graag de content tekst en de afbeeldingen in een apart mailtje naar info@ikkieshandgemaakt.nl sturen.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

aanpassingen

Drie keer tijdens dit abonnement (3 maanden) mag jij jouw producten wisselen op jouw pagina. Jij bepaalt wanneer (niet tijdens festivals) en hoeveel producten of teksten er gewisseld dienen te worden. Geef dit door via een mail naar info@ikkieshandgemaakt.nl

Geef deze mail als onderwerp "Aanpassingen + bedrijfsnaam" en geef duidelijk aan wat er veranderd dient te worden. Denk er aan dat een wisseling minimaal 2 dagen kost voordat het zichtbaar is op de website.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

gratis festival

 

Jij mag gratis meedoen aan alle festivals, die in jouw abonnementstijd zijn!  Twee weken voordat het festival begint ontvang jij het invulformulier. Graag zien wij dat formulier, één week voordat het festival begint, ingevuld terug.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Invulformulier