invulformulier deelnemer - marktkraam

Wat leuk dat je mee doet met het festival! 

Er zijn een aantal dingen die we moeten weten, zodat we jouw stand-pagina helemaal in orde kunnen maken. Vul jouw gegevens in onderstaand formulier in, houdt hierbij rekening met de indeling van de stand-pagina's.

 

indeling stand-pagina

Productfoto's

Je hebt ruimte voor minimaal 4 en maximaal 12 product foto's. Zorg ervoor dat de foto's het juiste formaat hebben. Dit is 300x300px. Dit kan je in canva.com maken. Lukt dit niet, stuur ze dan onbewerkt op, in een aparte mail (of via wetransfer.com) naar info@ikkieshandgemaakt.nl  Daarnaast dienen ze voorzien te zijn van de juiste naam. De bestandnaam bestaat uit jouw bedrijfsnaam, productnaam en het productnummer (opeenlopend cijfer van 1 tot 12).

Bijvoorbeeld: PieterTekenaar_KonijnIngelijst_product1

 

Je kiest zelf waar elk product komt te staan, je hoeft niet elke plek te benutten. Wil jij bijvoorbeeld in de eerste rij maar twee producten, dan vul je hier onder in het formulier alleen de foto nummer in die je wilt. 

Er zijn drie rijen die je kunt vullen met maximaal 4 foto's per rij. Product 1 t/m 4 staan op de eerste rij, waarbij 1 links staat. Product 5 t/m 8 staan op de tweede rij, waarbij 5 links staat en producten 9 t/m 12 staan op de derde rij, waarbij nr 9 links staat.

Je kunt er ook voor kiezen om maar één of twee rijen te gebruiken. Onder de foto wordt de naam van het product geplaatst.

Bijvoorbeeld:

voorbeeld 1

voorbeeld 2

Vergeet niet om twee producten uit te kiezen die worden uitgelicht op het festivalterrein. Dit geef je simpelweg aan door de bestandnaam te eindigen met "uitgelicht". Zo dus: PieterTekenaar_Konijn-Ingelijst_product1_uitgelicht. Wanneer je dit niet doet, kiezen wij twee producten om uit te lichten voor je.

 

portretfoto en logo

Naast jouw productfoto's hebben wij een duidelijke portretfoto van jou nodig en jouw logo. Deze foto's zijn verplicht. Ook hier geldt dat het formaat van de foto 300x300 px dient te zijn.

 

Teksten

Je kunt in totaal vier teksten kwijt op jouw stand-pagina. Houdt er rekening mee dat de teksten bondig en makkelijk leesbaar zijn, klanten scannen de teksten en gaan pas lezen als ze getriggerd worden door de inhoud. Erg lange teksten zullen ze snel overheen scrollen.

Ruimte 1 (introductie van jezelf) en ruimte 2 (introductie van je bedrijf) zijn verplicht. Ruimte 3 en 4 mag je naar eigen wens invullen, of zelfs weg laten. Heb je bijvoorbeeld een leuke actie of dienst op jouw website? Gebruik dan deze ruimtes om de mensen hiervan op de hoogte te stellen.

Let op dat je de juiste vakken invult. Als je al je tekst in het vierde kader zet, zullen de tweede en derde rij foto's direct onder elkaar worden geplaatst. Dit is iets waar je voor kunt kiezen, maar als je dit niet wilt moet je ervoor zorgen dat de tekst in de juiste kader staat.

Bijvoorbeeld:

Voorbeeld 3

Voorbeeld 4

Als je er niet uit komt kun je altijd even contact met ons opnemen door te mailen naar info@ikkieshandgemaakt.nl.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Invulformulier