invulformulier deelnemer - workshop

Wat leuk dat je mee doet met het festival! 

Er zijn een aantal dingen die we moeten weten, zodat we jouw workshop-pagina helemaal in orde kunnen maken. Vul jouw gegevens in onderstaand formulier in, houdt hierbij rekening met de indeling van de workshop-pagina's.

 

indeling webshop-pagina

Video's

Je hebt ruimte voor minimaal 1 en maximaal 8 video's.  In onderstaande formulier kun je de links naar de video's invullen.

Je kiest zelf waar welke video komt te staan, je hoeft niet elke plek te benutten. Wil jij bijvoorbeeld in de eerste rij maar twee video's, dan vul je de links in bij video 1 en video 2, maar sla je video 3 en video 4 over. De volgende links kun je dan vanaf video 5 weer invullen.

Er zijn twee rijen die je kunt vullen met maximaal 4 video's per rij. Je kunt er ook voor kiezen om maar één rij te gebruiken.

Bijvoorbeeld:

voorbeeld 1

voorbeeld 2

Vergeet niet om twee video's uit te kiezen die worden uitgelicht op het festivalterrein. Maak voor elke uitgelichte video een foto van het eindresultaat van de workshop. Het formaat van de foto's dienen 300x300 px te zijn. In de bestandnaam moet duidelijk jouw bedrijfsnaam en de naam van de video/workshop gevolgd door "uitgelicht". zo dus:

PieterTekenaar_Konijn-tekenen_uitgelicht. 

 

portret foto en logo

Naast jouw video's en uit te lichten foto's hebben wij een duidelijke portretfoto van jou nodig en jouw logo..

Ook deze foto's graag indienen in het formaat 300x300 px.

 

Teksten

Je kunt in totaal drie teksten kwijt op jouw workshop-pagina. Houdt er rekening mee dat de teksten bondig en makkelijk leesbaar zijn, klanten scannen de teksten en gaan pas lezen als ze getriggerd worden door de inhoud. Erg lange teksten zullen ze snel overheen scrollen.

Ruimte 1 (introductie van jezelf) en ruimte 2 (introductie van je bedrijf) zijn verplicht. Ruimte 3 mag je naar eigen wens invullen, of zelfs weg laten. Heb je bijvoorbeeld een leuke actie of dienst op jouw website? Gebruik dan deze ruimtes om de mensen hiervan op de hoogte te stellen.

Als je naast de workshop-pagina ook een stand-pagina hebt komt er een extra link naar deze pagina te staan. In dat geval kun je ervoor kiezen om bij de introductie  van jezelf nog even kort uit te leggen wie jij en je bedrijf zijn en dan kun je bij de introductie van je bedrijf bijvoorbeeld meer uitleg geven over de video's die te zien zijn. Je bent hier uiteraard helemaal vrij in.

Als je er niet uit komt, kun je altijd even contact met ons opnemen door te mailen naar info@ikkieshandgemaakt.nl.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Invulformulier