De workshops van

-Tijd voor een workshop-

 

De video's die voor jou klaar staan, zijn normaal gesproken een essentieel onderdeel van een DIY pakket, als QR code.....

 

nu helemaal GRATIS voor jou tijdens dit Halloween Festival!

Spinnenweb van papier

Heksenhoed van papier

Mummie

Pop up Halloween kaart

Tijd voor een workshop

-DIY pakketten-

 

Met TIJD VOOR…een workshop hoef jij je nooit te vervelen.

Thuispakket + online instructies = DIY

 

Zelf kiezen wat je wilt maken en wanneer. Met de kant-en-klare DIY-pakketten van TIJD VOOR…een workshop ben jij baas over eigen knutselproject. Nadat jij het DIY-pakket naar keuze hebt besteld, ontvang je de complete set binnen enkele dagen thuis per post. En dan kan het echte werk beginnen: spullen klaarleggen, instructievideo erbij en… knutselen maar!

De webshop barst van de creatieve doe-het-zelfpakketten om binnen no-time met jouw eigengemaakte creatie te pronken. Dat mag je natuurlijk in je eentje doen, maar samen fröbelen met de kids, vrienden of je partner is minstens zo leuk. Ja, ook als je geen doorgewinterde fröbelaar bent.

Met twee linkerhanden kom je er ook.

Het is simpel. Je bestelt het DIY-pakket naar keuze en zit binnen een paar dagen knutselend aan jouw eigen keukentafel of bureau.

Van elk DIY-pakket in de webshop vind je de instructie tutorial door de QR code te scannen, die je in jouw pakket vindt. Handig! Wanneer je twijfelt of je het kunstwerk ondersteboven of achterstevoren houdt. Geen tik op de vingers, wel relaxte aanwijzingen.


TIJD VOOR…een workshop maakt knutselen leuk en makkelijk voor iedereen, van jong tot oud.

En weet je waarom? Omdat knutselen gewoon het allerleukste is wat je zelf thuis kunt doen!